Asztrológia 

 

Életem meséjének egyik segítője, akiért nagyon hálás vagyok, egy olyan „varázsló asszony”, aki arra tanított, hogy az asztrológiai képlet nem más, mint életünk térképe. Egy jelekkel teli titokzatos ábra, ami az értő szemnek megmutatja az utat a bennünk lévő kincsekhez. Segít meglátni, felismerni és élni a velünk született lehetőségekkel. Tisztán jelzi hol van az erőnk és hol az elakadásunk. Hol várnak a segítők és hogyan hozhatjuk fényre az árnyainkat, hogy magunkat erősítve magabiztosabban járjuk a „kijelölt utat”. 

Sokszor láttam, hogyan „esik le” valakinek az álla, mert bár korábban nem ismertük egymást, olyan dolgokra, hatásokra hívtam fel a figyelmét, amik meghatározzák létét, életszakaszát. Az elemzés nyomán, jobban rálátva az összefüggésekre, megértve a helyzetet, képes volt kilépni az adott állapotból és sikerrel oldotta meg a korábban nehézséget okozó elakadást.

Az elemzés kiváló önismereti alapot ad. Jó kiinduló pontja lehet bármilyen további fejlesztő, válság kezelő vagy belső megerősödést hozó önmunkának is. 

Keretek:
Az elemzés általában 1 alkalmat jelent.
Időtartma: 2,5-3 óra. 

Bármilyen kérdésed van, keress bátran az elérhetőségeimen! Ahogy lehetőségem engedi, reagálok!
Ha pedig máris tudod, hogy találkozni szeretnél velem, kérj időpontot az oldal alján az első konzultációra! 

Szeretettel várlak!

close

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, csatlakozz hozzám!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Nem küldök reklámokat, vigyázok az adataidra és nem adom ki harmadik fél számára.