Az Évkör

Te is észrevetted már, hogy a világot, az életet ciklikus ismétlődések jellemzik? Nemcsak a nőkét, a férfiakét is! Képzeld csak el milyen sikereket érhetünk el, ha tudatosan is odafordulunk e ritmusok felé, hogy önnön sorsunk kovácsaként a lehető legtöbbet hozzuk ki mindig épp abból az időszakból, melynek aktív részesei vagyunk!

Teremtő Évkör

Az idei év izgalmas változásokat ígér. Hosszú vajúdások utáni születéseket. Kinyíló kapukat, csendben várakozó lehetőségek éledését, már nem is remélt fordulatok eljövetelét. Ezért idén a ciklus munkák közül a Teremtő Évkör ritmusából merítünk erőt és támogatást az önmunkához.

Új vagy? Itt kezdd!

Illusztráció: Kustár Zsuzsa – Nappal és éjszaka mondája Forrás: www.kustarzsuzsa.hu


Szeptember 22. – Október 23. / 9. állomás – Kinyílás a harmonikus kapcsolódásra

Ha évkör aktuális erejének megélésében, feldolgozásában mégis jól jönne egy kis támogatás vagy szeretnél részt venni a folyamatot kísérő csoportos munkában,  írj nekem.  Örömmel segítek!

Új vagy? Itt kezdd!

Köszöntelek a Teremtő Évkör ciklus munkában!
Kezdd azzal, hogy elolvasod vagy meghallgatod az itt található „Kalandra fel!” című anyagot.

Ha ez alapján úgy érzed, volna kedved belevágni, akkor hajrá! Üdv a csapatban!
Fontos tudnod, hogy a teljes folyamat 2021.január 19-vel indult, hogy havonta új és új feladatok elé állítsa a benne résztvevőket. Ugyanakkor, ha később csatlakozol, akkor is rengeteget tudsz meríteni az egyes hónapok anyagából külön-külön vagy a folyamatba való megérkezésedtől folytatólagosan is. Hisz azzal, ha önmagadon dolgozol, csak nyerhetsz! Mi több, a körülötted élők is!
Most tehát döntsd el! Lejjebb görgetve belepillantassz a ciklusmunka anyagaiba a kezdetektől vagy feljebb tekersz és az épp aktuális időszak gondolataiba ásod bele magad. Mindig tudd, ha elakadnál vagy kérdésed volna, engem megtalálsz!
Bárhogy is döntesz, sok sikert kívánok neked ehhez a kalandhoz!


Június 21. – Július 22. / 6. állomás – A forrás háza


Július 22. – Augusztus 22. / 7. állomás – Az életöröm háza


Augusztus 22. – Szeptember 22. / 8. állomás – A rendezés háza

close

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, csatlakozz hozzám!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Nem küldök reklámokat, vigyázok az adataidra és nem adom ki harmadik fél számára.