Egyéni önmunka

Ha egyelőre inkább csak gondolatokat, impulzusokat gyűjtesz egyéni önismereted fejlesztéséhez, akkor jó szívvel ajánlom neked a Teremtő Évkör ciklus munkát, melyben igyekszem megmutatni az életet átható ciklusok erejét. 

Célom, hogy rácsodálkozhass és megtapasztald hogyan hatnak Rád a mindennapokban.

Ehhez kínálok neked számtalan mélyben gyökerező tudás szintetizálásából született anyagot, melyek ingyenesen elérhetők a folyamat során.

Cikkeket, hanganyagokat, inspirációkat készítek időről-időre, amiket az időszaknak megfelelő aktualitásokkal fűszerezek.

Illusztráció: Kustár Zsuzsa – Nappal és éjszaka mondája Forrás: www.kustarzsuzsa.hu

Visszajelzések / Vélemények

„Ahhoz, hogy a jó megoldást megtaláljam először a jó kérdésre kell rábukkanni. Ez nem könnyű, de az írásaidat olvasva mindig leesik a húszfilléres. Ráadásul ott a módszer, az út is, amit választhatok a megoldáshoz, de nem a kizárólagosság érzésével. “Csak” megkínálsz vele. Személyesen beszélgetve pedig tű pontosan a lényeget emeled ki abból a sok dologból, amit elmondok. Mindezt ítélkezés nélkül! Bátorságot adsz.”

“Az írásaid könnyed és derűs hangja minden alkalommal mélységgel teli tartalmakat nyit meg. Felderít, vagy éppen megpiszkál. Elgondolkodtat, vagy elsodor. Sosem ugyanúgy, de mindig ugyanoda vezet – saját lelkünk rejtett zugaiba. Felébreszti azt, amit nagyon régen, nagyon mélyen már tudtam, csak hagytam, hogy rárakodjon a mindennapok, terhek és feladatok sok-sok rétege. A szavaid viszont hazahívó szóként suttognak a fülembe: bontsd le az elzárást, engedd a fényre a benned élő bölcsességet, és visszatalálhatsz a vágyva vágyott harmóniához!”

„A személyed egyszerre inspiráló, energizáló és közben nyugtató is. Éles szemmel tartasz nekem tükröt és segítesz szembesülni a realitással, de ezt mégsem fájó, hanem nagyon is bátorító módon teszed. Azt érzem, amikor beszélgetünk, hogy ha bizonyos változtatások nehezek is lesznek néha, de minden rendben lesz, menni fog. Kéne egy “mini Réka” a vállamra a hétköznapokba, mint a mesében a tündér, aki mindig a fülembe súgja, hogy “Így tovább! Jól csinálod!”. Ragadós ez az életigenlés. Emellett pedig folyamatosan lenyűgöz nem csak ez a könnyedség, derű és éleslátás, de az a hatalmas tárgyi tudás is, ami a kezedben van.” 

„Nekem azért nagyon különlegesek az írásaid, mert mindegyiken átsüt a fény, a ragyogásod. Elgondolkodtatóak, még a nehézségeket is fénnyel töltöd meg. Egyfajta varázslat van bennük szerintem. Ezúton is köszönöm, hogy így törődsz velünk!”

„Csak figyeld a szemét. Figyeld, ahogy rád néz. Engedd meg a szívednek, hogy elfogadja, fontos vagy neki és számít, amit érzel, amit mondasz. Itt megölelnek, megsimogatják a fejed,,,”

„Soraid segítő útvezetők minden útkeresőnek, úton levőnek. Szívből ajánlom mindenkinek a közös utazást Veled!”

„Nagyon köszönöm azt a figyelmességet és azt a lelki töltést, útmutatást, amit az írásaid jelentenek számomra. Mindig nagyon várom az érkezését!”

close

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, csatlakozz hozzám!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Nem küldök reklámokat, vigyázok az adataidra és nem adom ki harmadik fél számára.