Köszöntelek a Sátorban!

Biztosan Te is voltál már úgy, hogy egy kép vissza-vissza tért az életedben éber-álmodban. Tisztán és szinte megfoghatón volt jelen és nem hagyott nyugodni. Számomra ez egy név, Sára. És vele összeforrva egy hely, A Sátor. 

Egy bennem kislány korom óra létező kép, érzés és hívás egyben. Kapocs és bizonyosság, hogy ennek a valaminek régtől fogva része vagyok és neki része van bennem. Ős-ős-ősanyáim és a meg nem született lányaim tudását birtokló erőtér. Egy hely, ahol biztonságot, figyelmet és nyugalmat találok. De többet ennél. Belülről feszítő és sürgető nyomást, hogy átadjam, megosszam, áramlásba engedjem kincseit.

Jó ideje tudom, az életnek terve van velem.
„Azt mondják egyes életek összekapcsolódnak az időn is túllépve. Összeköti őket egy ősi erő, mely korokon át hat. A végzet.”
Igyekszem hát méltóvá válni a feladathoz. Jelen világunk rendjében élve átadni a tudást a mai kor emberének. 

Ezt kínálom Neked! Egy helyet, ahol kérdezhetsz, tudást és útmutatást kaphatsz önmagadról, önmagad felé. Egy helyet, ahol ősidők óta nők ülnek a tűznél. Generációk adják át tudásukat egymásnak. Segítenek, gyógyítanak és éltetik az életet. Mert az ő bölcsességük a férfiak jólétének kulcsa is. Ahogy minket nőket pedig a férfiak ereje tart meg. 

Abban szeretnék segíteni neked, hogy kiteljesedve, igazi önvalódra találva, örömben, egészségesen, egyensúlyban élhesd az életed. A tudások egy részét szintetizáltam, hogy a folyamatokat egységben, rendszerben értelmezve könnyebben meglásd milyen magától értetődő részei az életednek. Egyszerű, hétköznapokban használható, élhető rendszerekké alakítottam, s így kis odafigyeléssel számtalan apró kincsükkel gazdagíthatod a mindennapjaid.

S noha a csoportos erőtereket átmenetileg a karantén miatt nem tudjuk életre hívni, azért még találkozhatunk.

Gyere bátran! Elvárások nélkül fogadlak. A rajtam átfolyó tudást kínálom. Vedd el belőle, ami megszólít téged. S válj véle azzá az emberré, akivé szeretnél, akivé mersz. Repülj szabadon!

A csoportos munkák újra indulásáig,  Így tudok segíteni neked. 

Bármilyen kérdésed van, keress bátran az elérhetőségeimen! Ahogy lehetőségem engedi, reagálok! Ha pedig máris tudod, hogy találkozni szeretnél velem, kérj időpontot az oldal alján az első konzultációra! 

Szeretettel várlak!

close

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, csatlakozz hozzám!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Nem küldök reklámokat, vigyázok az adataidra és nem adom ki harmadik fél számára.