Coaching

Ebben a folyamatban, mint a legtöbb esetben, Te vagy a kulcs.
Az én szerepem coachként, hogy a figyelmemet, az aktív odafordulásomat és a tudásomat úgy adjam neked, hogy ezzel számodra, mint coachee számára biztonságos teret tartsak és a kérdéseimmel, visszajelzéseimmel úgy vezesselek, hogy más nézőpontból rálátva önmagadra, a helyzetedre felismerésekhez juthass. Ebből születhet meg – befektetett energiád arányában – az végrehajtó erő, ami a vágyott céljaid eléréséhez szükséges. Mindez a számodra befogadható ritmusban, stílusban és módon történik meg.

Keretek:
A coaching folyamat általában 10 alkalmas ülés sorozatból áll, 2 heti ismétlődéssel.
Egy találkozó 1 óra.
1 alkalom díja: 10.000 Ft
Kérdés esetén: Székely Réka, sarasatra3@gmail.com / +36 30-5390-442
Itt kérhetsz időpontot.
Szeretettel várlak!

Időpontot foglalok

Életvezetési tanácsadás /Női – férfi ügyek és az élet

A coachinggal ellentétben, mely semmiképp sem tanácsadás, ebben a folyamatban sokrétű tudásom bugyraiból merítve igyekszem tapasztalattal, teremtő gondolatokkal, szükség esetén alapvető ismeretekkel segíteni. Néha jó azt érezni, hogy nem vagy egyedül és amit átélsz, azt már más is megszenvedte. Persze nincs két egyforma helyzet, mégis erőt, hitet és ötletet lehet meríteni a közös tudásból. Az információ bizony hatalom.

Ebben a közös munkában is azzal dolgozunk, amit Te a térbe hozol. A megéléseid, a gondolataid, az érzéseid és félelmeid lesznek az irányjelzők a haladásban.

Itt annyi téma van, hogy bele se kezdek. Inkább csak kiemelek néhányat.

  • Új életszakaszba lépsz és nem tudod mi várhat rád és főleg, hogy ezt tényleg akarod e?
  • Elakadtál valamiben? Nehéz meghoznod a döntést? 
  • Nehezen valósítod meg a céljaid? Vagy már a cél kitűzése is nyögvenyelős?
  • Túl feszít a munkád, a család, az élet? 
  • Kétségbe ejt a létező vagy épp nem létező párkapcsolatod?
  • Elköteleznéd magad, de belül igazából rettegsz? 
  • Az anyaságra / apaságra készülsz? Izgalmas, de ismeretlen terep?
  • Elvesztettél valaki/valami számodra fontosat? 

S az örök klasszikus.

  • Hamarosan eljön a pillanat, hogy beavasd a lányod/fiad a nővé/férfivá érés örök titkaiba? Nehéznek érzed, mert már veled sem beszélte meg ezt túl sikeresen senki?

Bármilyen helyzetben is vagy gyere bátran! Lehet, hogy akár egyetlen alkalom is sokat segít, hogy tisztábban láss és erőt nyerj a tovább haladáshoz.

Keretek:
Az életvezetési tanácsadásnak nincs kötött alkalom száma, de több alkalom esetén javasolt a 2 heti ritmus.
Egy találkozó 1,5 óra. 
1 alkalom díja: 15.000 Ft
Kérdés esetén: Székely Réka, sarasatra3@gmail.com / +36 30-5390-442
Itt kérhetsz időpontot.
Szeretettel várlak!

Időpontot foglalok

Asztrológia

Életem meséjének egyik segítője, akiért nagyon hálás vagyok, egy olyan „varázsló asszony”, aki arra tanított, hogy az asztrológiai képlet nem más, mint életünk térképe. Egy jelekkel teli titokzatos ábra, ami az értő szemnek megmutatja az utat a bennünk lévő kincsekhez. Segít meglátni, felismerni és élni a velünk született lehetőségekkel. Tisztán jelzi hol van az erőnk és hol az elakadásunk. Hol várnak a segítők és hogyan hozhatjuk fényre az árnyainkat, hogy magunkat erősítve magabiztosabban járjuk a „kijelölt utat”. 

Sokszor láttam, hogyan „esik le” valakinek az álla, mert bár nem ismerjük egymást, olyan dolgokat látok és olyan hatásokra hívom fel a figyelmét, amik meghatározzák létét, élet szakaszát és az elemzés nyomán, megértve a helyzetet, végre képes volt kilépni az adott állapotból. 

Az elemzés kiváló önismereti alapot ad, így jó kiinduló pontja lehet bármilyen további fejlesztő, válság kezelő vagy további önmunkának is.

Keretek:
Az elemzés általában 1 alkalmat jelent.
Időtartma: 2,5-3 óra. 
Díja: 20.000 Ft
Kérdés esetén: Székely Réka, sarasatra3@gmail.com / +36 30-5390-442
Itt kérhetsz időpontot.
Szeretettel várlak!

Időpontot foglalok

Csoportos munka

Szeretnél intenzív munkával gyorsabban, mélyre hatóbban haladni és élvezni a csoport megtartó erejét?
A csoportos képzések, a Női munkát illetve a Teremtő Évkör folyamatát segítő elvonulások jelenleg szervezés alatt állnak. A hatályos szabályozások figyelembevételével igyekszem mielőbb életre segíteni ezeket a nagy erővel bíró közös együttléteket is, de mivel ezeket épp a személyesen összeadódó energiák tesznek erőteljessé, erre most kicsit még várnunk kell. Remélem, hogy a tavasz enyhülést hoz a világban e téren is. Ha szívesen részt vennél ilyen közös munkában, kérlek itt írj nekem! Ezzel segíted, hogy a csoportok mielőbb létre jöjjenek. Köszönöm a bizalmadat és a türelmedet előre is!

close

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, csatlakozz hozzám!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Nem küldök reklámokat, vigyázok az adataidra és nem adom ki harmadik fél számára.