Támogatott egyéni munka

 

Felkészülnél egy új feladatra, élethelyzetre, ami előtted áll? Bizonytalan vagy merre tovább? Sokadszor történik ugyanaz, még sincs rá jó válaszod? Elfáradtál és eleged van? A tested megbetegedéssel üzen?

Ez bárkivel megtörténhet. Fel a fejjel! Mindig mindenre van megoldás! A jó hír, hogy a válasz legtöbbször ott van benned! A tapasztalat ezt igazolja. Ha pedig már elszántad magad, hogy belevágsz és kezdesz ezzel az egésszel valamit, meg is tetted az első lépést a siker felé. Most már talán csak egy jó beszélgetés hiányzik.  

Ha az oldalon találtakból úgy érzed szívesen dolgoznál velem, megérint a stílus, a minőség, a hangulat, akkor írj nekem! Kérj időpontot az oldal alján az első konzultációra és a beszélgetés során közösen döntünk arról, mi volna a számodra legmegfelelőbb út a megoldás felé.

Gondolat ébresztőnek néhány rövid ismertető a módszerekről. Kattints rájuk.

Visszajelzések / Vélemények

„Ahhoz, hogy a jó megoldást megtaláljam először a jó kérdésre kell rábukkanni. Ez nem könnyű, de az írásaidat olvasva mindig leesik a húszfilléres. Ráadásul ott a módszer, az út is, amit választhatok a megoldáshoz, de nem a kizárólagosság érzésével. “Csak” megkínálsz vele. Személyesen beszélgetve pedig tű pontosan a lényeget emeled ki abból a sok dologból, amit elmondok. Mindezt ítélkezés nélkül! Bátorságot adsz.”

“Az írásaid könnyed és derűs hangja minden alkalommal mélységgel teli tartalmakat nyit meg. Felderít, vagy éppen megpiszkál. Elgondolkodtat, vagy elsodor. Sosem ugyanúgy, de mindig ugyanoda vezet – saját lelkünk rejtett zugaiba. Felébreszti azt, amit nagyon régen, nagyon mélyen már tudtam, csak hagytam, hogy rárakodjon a mindennapok, terhek és feladatok sok-sok rétege. A szavaid viszont hazahívó szóként suttognak a fülembe: bontsd le az elzárást, engedd a fényre a benned élő bölcsességet, és visszatalálhatsz a vágyva vágyott harmóniához!”

„A személyed egyszerre inspiráló, energizáló és közben nyugtató is. Éles szemmel tartasz nekem tükröt és segítesz szembesülni a realitással, de ezt mégsem fájó, hanem nagyon is bátorító módon teszed. Azt érzem, amikor beszélgetünk, hogy ha bizonyos változtatások nehezek is lesznek néha, de minden rendben lesz, menni fog. Kéne egy “mini Réka” a vállamra a hétköznapokba, mint a mesében a tündér, aki mindig a fülembe súgja, hogy “Így tovább! Jól csinálod!”. Ragadós ez az életigenlés. Emellett pedig folyamatosan lenyűgöz nem csak ez a könnyedség, derű és éleslátás, de az a hatalmas tárgyi tudás is, ami a kezedben van.” 

„Nekem azért nagyon különlegesek az írásaid, mert mindegyiken átsüt a fény, a ragyogásod. Elgondolkodtatóak, még a nehézségeket is fénnyel töltöd meg. Egyfajta varázslat van bennük szerintem. Ezúton is köszönöm, hogy így törődsz velünk!”

„Csak figyeld a szemét. Figyeld, ahogy rád néz. Engedd meg a szívednek, hogy elfogadja, fontos vagy neki és számít, amit érzel, amit mondasz. Itt megölelnek, megsimogatják a fejed,,,”

„Soraid segítő útvezetők minden útkeresőnek, úton levőnek. Szívből ajánlom mindenkinek a közös utazást Veled!”

„Nagyon köszönöm azt a figyelmességet és azt a lelki töltést, útmutatást, amit az írásaid jelentenek számomra. Mindig nagyon várom az érkezését!”

close

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, csatlakozz hozzám!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Nem küldök reklámokat, vigyázok az adataidra és nem adom ki harmadik fél számára.