Köszöntelek!
Székely Réka vagyok.

Hosszú évekbe teli, amíg eljutottam oda, hogy örömmel és megelégedve mondhassam, vagyok, aki vagyok. A világ több pontján éltem már. Számtalan sorsfordító momentum kapcsán büszkén vallom, nagyszerű emberektől tanulhattam. Több, mint 20 éve foglalkozom önismerettel és támogatással, s eközben nyilvánvaló lett, valójában minden mindennel összeér. 

Törekszem rá, hogy minél többféle ismerettel rendelkezem és a munkám során a bennem élő tudás egységével tudjam segíteni a hozzám fordulókat. Eszköztáram részei a coaching, asztrológia és tarot, a mesék világa, jóga és meditáció, de mélyen bele ástam magam a nők ősi bölcsességébe, a Hold, a ciklusok és az évkör népi hagyományokban gyökerező ünnepeinek megtartó erejébe is.

Egyesek szerint olyan vagyok, mint a friss szél, ami kibillent, de közben éltető lélegzethez juttat, magával sodor, de talán felvidít, s ha kész vagy rá és ki mered tárni a szárnyaid, segít eljutni oda, ahová belsőd hívása eredetileg szánt. 

 Bizonyos értelemben bábának vallom magam. Olyan segítőnek, aki az újjászületés kapujában áll elvárások nélküli biztonságos teret tartva, hogy abban olyanná válhass, amilyenné szeretnél.

Örömmel támogatlak,

hogy megtaláld a magad útját belső egyensúlyod felé mindig azt az utat és eszközt használva, ami az adott esetben számodra leginkább megfelelő. Ha úgy érzed kapcsolódni tudsz ahhoz a szellemiséghez, energiához, amit képviselek és szívesen dolgoznál velem önmagadon, akkor válassz a lehetőségek közül és vágjunk bele!  Így tudok segíteni neked. 

Ha pedig szeretnéd megtudni, ki az a Sára és mivel vár téged is a tűz mellett,  less be a Sátorba! 

Örülök, hogy nálam jártál! 
Szeretettel várlak vissza!
Réka

close

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, csatlakozz hozzám!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Nem küldök reklámokat, vigyázok az adataidra és nem adom ki harmadik fél számára.