Gondoltál már arra, hogy minden változás, miden elmúlás valami újnak a kezdete is egyben? Előfordult már, hogy visszatekintve hálás voltál az életed egykor elkeserítőnek ható fordulatáért? Lásd meg a lehetőséget a változásban! És tudd, hogy Te döntesz! Éld az életed! Ne hagyd, hogy csak megtörténjen veled! Ahogy Woody Allen mondja: „…csak nézője vagy az életnek. Én tenni akarok, élni, részt venni benne…” 

Abban igyekszem segíteni, hogy visszatalálj a középpontodba.

– Ráláss a benned rejlő „fényre” és „árnyékra”.
– Megtanuld előhívni és használni a képességeidet.
– Megérezd a határokat, a helyes arányt, az egyensúlyt.
– Tudj élni a változások kínálta lehetőségekkel.

Ezek által 

– Felszabadultabbá, saját életed urává válhatsz.
– A kiegyensúlyozottság rejtett erőtartalékaidat aktiválhatja.
– Távlatok nyílhatnak meg, melyekben képessé válhatsz valódi céljaid megvalósítására.

Merd felszabadítani önmagad!
Válaszd a saját utad!

Egyéni önmunka

Boldogulsz egyedül, de érdekelnek az ötletek és útmutatások?

Tovább olvasom...

Támogatott egyéni folyamat

Jövőt tervezel? Változásban vagy? Elakadtál? Jól jönne egy kis segítség?

Tovább olvasom...

Csoportos munka

Szeretnél gyorsabban, mélyre hatóbban haladni és élvezni a csoport megtartó erejét?

Tovább olvasom...

Visszajelzések / Vélemények

„Ahhoz, hogy a jó megoldást megtaláljam először a jó kérdésre kell rábukkanni. Ez nem könnyű, de az írásaidat olvasva mindig leesik a húszfilléres. Ráadásul ott a módszer, az út is, amit választhatok a megoldáshoz, de nem a kizárólagosság érzésével. “Csak” megkínálsz vele. Személyesen beszélgetve pedig tű pontosan a lényeget emeled ki abból a sok dologból, amit elmondok. Mindezt ítélkezés nélkül! Bátorságot adsz.”

“Az írásaid könnyed és derűs hangja minden alkalommal mélységgel teli tartalmakat nyit meg. Felderít, vagy éppen megpiszkál. Elgondolkodtat, vagy elsodor. Sosem ugyanúgy, de mindig ugyanoda vezet – saját lelkünk rejtett zugaiba. Felébreszti azt, amit nagyon régen, nagyon mélyen már tudtam, csak hagytam, hogy rárakodjon a mindennapok, terhek és feladatok sok-sok rétege. A szavaid viszont hazahívó szóként suttognak a fülembe: bontsd le az elzárást, engedd a fényre a benned élő bölcsességet, és visszatalálhatsz a vágyva vágyott harmóniához!”

„A személyed egyszerre inspiráló, energizáló és közben nyugtató is. Éles szemmel tartasz nekem tükröt és segítesz szembesülni a realitással, de ezt mégsem fájó, hanem nagyon is bátorító módon teszed. Azt érzem, amikor beszélgetünk, hogy ha bizonyos változtatások nehezek is lesznek néha, de minden rendben lesz, menni fog. Kéne egy “mini Réka” a vállamra a hétköznapokba, mint a mesében a tündér, aki mindig a fülembe súgja, hogy “Így tovább! Jól csinálod!”. Ragadós ez az életigenlés. Emellett pedig folyamatosan lenyűgöz nem csak ez a könnyedség, derű és éleslátás, de az a hatalmas tárgyi tudás is, ami a kezedben van.” 

„Nekem azért nagyon különlegesek az írásaid, mert mindegyiken átsüt a fény, a ragyogásod. Elgondolkodtatóak, még a nehézségeket is fénnyel töltöd meg. Egyfajta varázslat van bennük szerintem. Ezúton is köszönöm, hogy így törődsz velünk!”

„Csak figyeld a szemét. Figyeld, ahogy rád néz. Engedd meg a szívednek, hogy elfogadja, fontos vagy neki és számít, amit érzel, amit mondasz. Itt megölelnek, megsimogatják a fejed,,,”

„Soraid segítő útvezetők minden útkeresőnek, úton levőnek. Szívből ajánlom mindenkinek a közös utazást Veled!”

„Nagyon köszönöm azt a figyelmességet és azt a lelki töltést, útmutatást, amit az írásaid jelentenek számomra. Mindig nagyon várom az érkezését!”

close

Ha szeretnél kapcsolatban maradni, csatlakozz hozzám!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Nem küldök reklámokat, vigyázok az adataidra és nem adom ki harmadik fél számára.